Door de grootste stad van Italië

Posted door
Inmiddels ben ik terug van mijn reis naar Rome.

Iedereen kent Rome als een oude stad met veel cultuur; Vaticaanstad, het Colosseum, de Spaanse Trappen en het Pantheon. Maar Rome is heeft ook hippe winkels, cafés, bars, restaurants, pittoreske pleintjes met gezellige terrassen. Het is een stad met een jeugdige uitstraling in een oud decor. Een bord pasta smaakt op een terras in Rome nog lekkerder, om nog maar niet te spreken over het heerlijke Italiaanse ijs. Alleen het ontbijt, dat mag in Rome geen naam hebben. Rome kent een koffiecultuur, even naar de koffiebar voor een cappuccino met een zoet broodje.

Ik ga er heel graag nog eens naar toe en heb dan ook een muntje over mijn schouder gegooid in de Trevi fontein. Ik inspireer u heel graag over deze prachtige stad.