Luxe op de MSC Grandiosa

Posted door

Hoe voelt het om een prinses te zijn? Ga cruisen met de MSC Grandiosa en je weet het! Slechts twee dagen hebben wij mogen genieten van de luxe van dit nieuwe schip maar ik kan u verzekeren dat u na een cruise met de Grandiosa helemaal opgeladen bent en er weer tegenaan kunt.

De Grandiosa is een groot schip met ontzettend veel faciliteiten voor jong en oud. Zo kun je actief bezig zijn met fitnessen maar ook is er sporthal aanwezig waar je kunt basketballen of voetballen. Je kunt er bowlen maar ook zwemmen, er is zelfs een aquapark met diverse glijbanen. Ben je fijn actief bezig geweest kun je daarna gaan relaxen in de uitgebreide spa. Er zijn diverse sauna’s en baden en uiteraard zijn er tegen betaling behandelingen mogelijk. Ga je liever gamen of een gokje wagen dan is er een groot casino en speelhal. En doe je liever niks dan kun je heerlijk relaxen op een van de zonnedekken of op een bedje rondom het zwembad.

Ga je met kinderen op reis dan zullen zij zich ook zeker niet vervelen. Het aquapark met glijbanen zal waarschijnlijk favoriet zijn maar ook is er een klimparcours en een hele uitgebreide miniclub. De miniclub is verdeeld in ruimtes voor verschillende leeftijden. Er is hier volop Lego aanwezig, verkleedkleren, spelletjes. Voor de tieners is er een ruimte met zitzakken, groot tv scherm, nintendo’s en word er een disco georganiseerd.

Naast alle faciliteiten om je overdag te vermaken kun je aan boord ook heerlijk eten! Er zijn maar liefst 11 restaurants aanwezig. De hele dag door kun je terecht in het buffet restaurant, hier is zo enorm veel keus dat het heel bijzonder zou zijn als je niets lekkers kunt vinden. Daarnaast word het diner natuurlijk aan tafel gereserveerd in een van de hoofdrestaurants. Wil je een keer iets anders dan reserveer je een tafeltje in een van de kleinere specialiteitenrestaurants en geniet je van b.v. de sushi, tapas of een heerlijke steak.

Ook na het diner is er nog volop entertainment. Iedere avond worden er shows gegeven in het grote theater, er zijn bars met en zonder live muziek en een discotheek.

Kortom de hele dag door is er genoeg te ontdekken en te ondernemen en kun je je heerlijk laten verwennen!