Camperrondreis West USA, wat een belevenis !

Posted door

Wat hebben we mooie herinneringen gemaakt tijdens onze camperrondreis door het westen van Amerika !

De reis begon in het gezellige San Francisco, waar we gefietst hebben over de Golden Gate Bridge. In deze mooie stad hebben we ook het eiland Alcatraz bezocht en uiteraard mocht een ritje met de beroemde cable car niet ontbreken. Daarna hebben we onze camper opgehaald en zijn we begonnen aan onze rondreis langs de hoogtepunten van West-Amerika.

Wat hebben we plezier gehad in Las Vegas en gegild in de achtbaan boven op het dak van hotel New York. Meerdere prachtige wandelingen hebben we gemaakt in diverse nationale parken zoals Zion, Antelope Canyon en Bryce Canyon. Alle parken hebben hun eigen kenmerken en zijn stuk voor stuk bijzonder. Met onze fietsen hebben we heerlijk gefietst langs de Grand Canyon. In San Diego is een bezoek an een echt vliegdekschip, de USS Midway echt de moeite waard. Als afsluiting hebben we genoten van de stranden bij Venice Beach en Santa Monica.

Het was bijzonder om met de camper in het bos tussen de eekhoorntjes en elanden te staan. In de avond maakten we regelmatig een gezellig kampvuur. De camper was voor ons het ideale vervoersmiddel. De wegen zijn er heel goed en overal zijn grote supermarkten om je inkopen te doen.

Graag vertel ik u alles over deze bestemming met zoveel mogelijkheden ! 

Bekijk hieronder mijn vlog: