Een vleugje magie

Posted door

Zelf ben ik eigenlijk helemaal geen thrillseeker, zoals dat zo mooi heet. Maar toch ben ik dol op Disneyland Parijs. Het mooi opgezette park, met alles uitgewerkt tot in detail, de sfeer, shows. Ik vind het heerlijk.
Zodra je uit de auto stapt en via de loopbanden naar de entree gaat begint het al. Onder het genot van betoverende muziek wandel je via Disney Village naar de ingang van de parken. Je kiest voor Walt Disney Studios Park of Disneyland Park en de magie begint…

Twee parken
Beide parken hebben een eigen unieke sfeer waarin weer verschillende thema’s zijn terug te vinden. In Walt Disney Studios Park dompel je je onder in de sferen van Disney films als Ratatouille, Toy Story en vele andere. Van Frozen, tot Marvelhelden en van actieshows tot een betoverende show met een goede fee. Het is er allemaal.

Disneyland Park
En ook het Disneyland Park staat bol van de verrassingen shows en attracties. Zowel hele spannende achtbanen voor de daredevlis onder ons als vele familieattracties. Je komt tijd en ogen tekort. Het is zo opgezet dat je verschillende soorten attracties bij elkaar hebt, waardoor de een bij de achtbaan in de rij kan en de ander ondertussen een doolhof of kinderachtbaan kan ontdekken.
Voor de ultieme Disney ervaring dompelen we ons onder in de vele fotomomenten en ontbijten zelfs met Disneyfiguren. En ook shows in overvloed in het Disneyland Park met uiteraard de prachtige lichtshow aan het eind van de dag.

Disney is een magische wereld waar jong en oud zich in kan verliezen. Je kan uiteraard een dag gaan maar ook met 4 dagen verveel je je nog geen seconde. Benieuwd hoe dan? Ik vertel het heel graag!