Actief in ons mooie Nederland

Posted door

Wij vinden het natuurlijk fantastisch om u te adviseren over een bestemming waar ook ter wereld maar wat vaak word vergeten is dat onze eigen landje ook geweldig mooi is! Zet de fiets achterop de auto en verblijf een paar dagen aan de kust. Wanneer u bijvoorbeeld in Noordwijk verblijft kunt u over prachtige fietspaden door de duinen naar Scheveningen in het zuiden fietsen of Zandvoort en Bloemendaal in het Noorden. Wat ook erg leuk is om vanuit Noordwijk naar Nederzandt te fietsen. Dit is een uitgebreide strandtent niet al te ver maar heerlijk om even te vertoeven voordat u weer terug rijdt.

En dan hebben we natuurlijk de provincie Limburg die heel populair is bij fietsliefhebbers. Wanneer je in Zuid Limburg gaat fietsen moet je natuurlijk wel rekening mee houden dat het geen vlakke fietsroutes gaan worden. Maar voor de liefhebbers is het natuurlijk prachtig om relatief dicht bij huis toch klimmetjes te kunnen maken op de fiets. Het is heerlijk om in de omgeving van Mechelen en Gulpen te verblijven. Mooie gezellige plaatsjes en prachtig gelegen voor de mooiste routes!

Is klimmen niets voor u dan kunt u denken aan een verblijf in Drenthe. Dit is een prachtige provincie met veel bezienswaardigheden en prachtige natuur. Wanneer je in de omgeving van Borger verblijft tussen (Emmen en Assen) verblijft kun je eigenlijk alle kanten op. Prachtige routes door de bossen, langs de heidevelden. Onderweg kom je schaapherders met hun kudde tegen of wilde paarden, prachtig! Dit is te combineren met een bezoekje aan voormalig Kamp Westerbork, de dierentuin enz.

Of het nu is om te fietsen of te wandelen, Nationaal Park de Veluwezoom is zo mooi! Dit bosgebied ligt ingesloten tussen Arnhem, Eerbeek en Beekbergen. Het meest bekende punt is natuurlijk de Posbank maar dit bosgebied heeft zo veel meer te bieden! Er zijn tientallen kilometers goed onderhouden fietspaden, wandelpaden en MTB routes die door de bossen en over de heide lopen. Wel moet u er rekening mee houden dat er weinig vlakke paden zijn, het is toch best wel heuvelachtig. Onderweg zijn prachtige uitzichten te vinden en de kans is groot dat u herten tegenkomt.

Dus ook voor een (actieve) vakantie binnen Nederland kunt u bij ons terecht!