Judith in Jordanië

Posted door

“Onlangs mocht ik op reis naar Jordanië. Gestart ben ik in de hoofdstad Amman, daar vind je het Romeinse Theater, klim naar boven en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. De volgende bestemming is Jerash, één van de grootste en best bewaarde Romeinse ruïnes. Straten met zuilen en resten van tempels en stadspoorten. Petra, de verborgen oude stad, een van de Zeven Wereldwonderen is voor mij een hoogtepunt van de reis. Een smal kronkelend pad loopt dwars door een kloof en komt uit op de Schatkamer van de Farao. Vervolgens zocht ik de stilte op in Wadi Rum, een woestijn met geweldige rotsformaties. We aten bij een kampvuur en sliepen onder de vele sterren in een tentenkamp. Voor ik naar huis vlieg ga ik nog naar de Dode Zee, gelegen op ruim 400 meter onder zeeniveau, is het water zo zout dat je blijft drijven; een unieke beleving! Jordanië is voor mij een magische bestemming, ik vertel u er graag meer over! ”  

Groetjes Judith

 

Judith in Jordanië

Judith in Jordanië Judith in Jordanië