Uniek Zuid-Korea, Seoul

Posted door

In de top drie van mijn bucket-list bestemmingen stond deze bijzondere plek al een tijdje, inmiddels kan ik hem afvinken, ik ben in Seoul in Zuid-Korea geweest! Indrukwekkende paleizen en tempels, de vriendelijke Zuid-Koreanen en de overheerlijke Koreaanse keuken zijn al drie redenen om deze wereldstad te bezoeken. Daarnaast vond ik het zo leuk dat Seoul ook hippe wijken heeft met héél erg véél winkels en leuke eet- en koffietentjes. De stad is geschikt om lekker rond te wandelen, veilig en door de echte Koreaanse wijken en stijl heel erg divers. Even buiten Seoul kun je de DMZ (militaire zone) bezoeken waarbij je een kijkje in het afgesloten Noord-Korea kunt nemen. Samen met Mr. Kim, onze gids, zijn we op een aantal bijzondere plekken dichtbij de grens geweest en erg veel te weten gekomen over de geschiedenis tussen de beide Korea’s. Zuid-Korea heeft mij enorm verrast, graag vertel ik u op ons reisbureau meer over deze bestemming!

Deze bestemming bezoeken?

Ps. Mijn bezoek aan Seoul heb ik gecombineerd met Koh Kood en Bangkok in Thailand.