Monique in Peru

Posted door

“Tranen in mijn ogen”

WOW! Wat een prachtig en veelzijdig land heb ik mogen ontdekken. Peru heeft mij enorm verrast. De mensen zijn er enorm vriendelijk, gastvrij en lachen altijd. Het eten is om te watertanden, wat heb ik hier genoten van alle lekkernijen. Je camera maakt overuren met zoveel moois en geen één land zo kleurrijk als Peru. Peru heeft een prachtige natuur met een zeer afwisselend landschap. Woestijn aan de kust waar je geweldig kunt sandboarden en met een buggy door de woestijn kunt scheuren. En aan de andere kant de Andes. Prachtige steden zoals Lima en Cusco. Proef de sfeer en slenter door de mooie straatjes van Cusco en hoe leuk is het om met een gids te fietsen door Lima. Dierenliefhebbers komen aan bod bij de Ballestas Eilanden waar je met een boot naar toe kunt gaan om er pinguïns, zeeleeuwen en zelfs dolfijnen te spotten. En wat denk je van de Heilige Vallei gelegen in de buurt van Cusco. Zoutterrassen, Incacultuur en de meest prachtige plekken zijn hier te ontdekken. De Incacultuur vind je overal teug met natuurlijk als hoogtepunt Machu Picchu. Een van de 7 wereldwonderen en zo mooi, tranen in mijn ogen en een big smile.

Wil jij dit ook ervaren, dan maak vlug een afspraak met mij en dan ga ik ook die smile ook op je gezicht toveren.

Groetjes Monique

Bekijk hier de reis welke ik heb mogen maken->