Natasja op safari in Zuid-Afrika

Posted door

 

 

Reisverslag: Ontdek Zuid-Afrika’s Prachtige Wildernis

Datum: 11 september 2023

Dag 1: Aankomst in Johannesburg Bestemming: Sunrock Guesthouse, Johannesburg Verblijf: 1 nacht Maaltijden: Logies

Na een lange vlucht kwamen we eindelijk aan in Zuid-Afrika, klaar om onze onvergetelijke reis te beginnen. Ons eerste verblijf was in het Sunrock Guesthouse in Johannesburg. Het was een warm welkom na onze lange reis, met comfortabele kamers en een vriendelijke sfeer.

Datum: 12 september 2023

Dag 2: Op weg naar de Wildernis Bestemming: Clifftop Exclusive Safari Hideaway, Welgevonden Game Reserve Verblijf: 1 nacht Maaltijden: Volpension Plus (VP+)

Na een stevig ontbijt vertrokken we naar het Welgevonden Game Reserve, waar ons avontuur in de Zuid-Afrikaanse wildernis echt begon. Ons verblijf in de Clifftop Exclusive Safari Hideaway was adembenemend. We werden verwend met uitstekende maaltijden en genoten van geweldige safari’s waarbij we enkele van de meest majestueuze dieren in het wild zagen.

Datum: 13 september 2023

Dag 3: Magoebaskloof Verkenning Bestemming: AfriCamps Magoebaskloof, Magoebaskloof Verblijf: 1 nacht Maaltijden: Halfpension (HP)

Vandaag verlieten we het Welgevonden Game Reserve en reden we naar het prachtige Magoebaskloof. Onze accommodatie in de AfriCamps Magoebaskloof was een perfecte mix van comfort en avontuur. We verkenden de schilderachtige omgeving en genoten van heerlijke avondmaaltijden.

Datum: 14 september 2023

Dag 4: Op Safari in Karongwe Bestemming: Becks Safari Lodge, Karongwe Private Game Reserve Verblijf: 1 nacht Maaltijden: Volpension Plus (VP+)

Onze reis ging verder naar het Karongwe Private Game Reserve, waar we verbleven in de Becks Safari Lodge. De safari’s hier waren adembenemend, en we konden enkele van de meest iconische dieren van Afrika van dichtbij bewonderen. Het eten was ook voortreffelijk, en we voelden ons echt verwend.

Datum: 15 september 2023

Dag 5: Aankomst in Hazyview Bestemming: Perry’s Bridge Hollow Boutique Hotel, Hazyview Verblijf: 1 nacht Maaltijden: Halfpension (HP)

Op weg naar Hazyview bracht onze reis ons door prachtige landschappen en schilderachtige dorpen. Bij aankomst in Perry’s Bridge Hollow Boutique Hotel werden we hartelijk verwelkomd en genoten we van een ontspannen avond met een heerlijke maaltijd.

Datum: 16 september 2023

Dag 6: Safari in Sabi Sand Bestemming: Umkumbe Bush Lodge, Sabi Sand Nature Reserve Verblijf: 1 nacht Maaltijden: Volpension Plus (VP+)

Vandaag was een hoogtepunt van onze reis, want we begaven ons naar het Sabi Sand Nature Reserve. Het Umkumbe Bush Lodge bood ons een intieme en authentieke safari-ervaring. We zagen een overvloed aan wilde dieren en genoten van de rust en sereniteit van de natuur.

Datum: 17 september 2023

Dag 7: Laatste Stop in Hoedspruit Bestemming: Unembeza Boutique Lodge, Hoedspruit Verblijf: 1 nacht Maaltijden: Halfpension (HP)

Onze reis naderde zijn einde, maar niet voordat we nog een laatste stop maakten in Hoedspruit. De Unembeza Boutique Lodge was een oase van rust en luxe. We genoten van de gastvrijheid en de laatste avondmaaltijd in dit prachtige land.

Onze reis door Zuid-Afrika was rijk aan avonturen, ontmoetingen met wilde dieren en onvergetelijke momenten. Het was een ervaring die we nooit zullen vergeten en die onze liefde voor de natuur en het avontuur verder heeft aangewakkerd. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke reis, is Zuid-Afrika zeker een bestemming die je moet overwegen.