Magisch Puglia

Posted door

Puglia.
Wat een fantastische bestemming is dit!
De oude steden, de mediterrane dorpjes, het lekkere eten, prachtige kathedralen met imposante barokstijl. Genoeg geweldig mooie dorpjes met smalle steegjes waar veel te ontdekken valt.
Cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Bezoek de mooie barokstad Lecce, het gezellige strandplaatsje Gallipoli, het authentieke witte bergdorpje Ostuni, het prachtige Matera en natuurlijk de bekende trulli’s in Alberobello.

De stad Bari heeft mij ook enorm verrast. Er heerst een gezellige en levendige sfeer en de geur van verse pasta komt je tegemoet. Neem plaats op een van de gezellige terrasjes en onder het genot van een heerlijke ijsje of een glaasje Italiaans wijn genieten van al het moois wat er te zien valt.

Puglia is nog niet zo overlopen en toeristisch, maar het zit goed in de lift. Puglia, een streek welke echt geschikt is voor iedereen die van cultuur houdt, lekker eten en drinken en leuke, prachtige en authentieke dorpjes. De locals zjin er enorm vriendelijk. Doordat het toerisme pas de laatste jaren echt in opkomst is, zijn de prijzen ter plaatse gelukkig nog niet zo hoog. Genoeg redenen om deze magische, bijzondere streek van Italië te gaan bezoeken.
Wordt je ook enthousiast van mijn verhaal dan maak een afspraak met mij en dan ga ik een prachtige reis voor je samenstellen.

Afspraak maken