Verrassend Jersey. Guernsey en Herm

Posted door

Verrassend Jersey. Guernsey en Herm. de Kanaaleilanden inspireren! Combineer het bourgondische leven met actief zijn. Voeg daaraan toe de prachtige natuur. De verlaten stranden. Een stukje cultuur en u heeft uw bestemming gevonden.

Zelf heb ik een combinatie gemaakt tussen de eilanden welke startte op Jersey. Veelzijdig. ‘Levendig’ en perfect om met een huurauto op pad te gaan en de hoofdstad St. Helier te bezoeken. Er zijn hier vele culturele bezienswaardigheden en de mensen zijn er enorm vriendelijk en gastvrij (dat laatste is trouwens overal op de Kanaaleilanden zo) Per ferry ben ik vervolgens naar Guirnsey gegaan. De overtocht duurde 1 uur en was prima te doen.

De weggetjes worden smaller en de dorpjes pittoresker. Vanuit Guernsey is een dagbezoek aan het autovrije eiland Herm mogelijk (20 minuten varen) en de stranden hier zouden zo in het Caribbean plaatje kunnen passen. Indien de tijd het toelaat, zou ik zeker aanraden om hier ook te overnachten. Het eiland telt slechts 1 hotel dus reservering maken is gewenst.

Mijn verwachtingen met betrekking tot de Kanaaleilanden zijn enorm overtroffen en graag inspireer ik u over deze prachtige bestemming.