Betoverend Myanmar

Posted door

Onze rondreis door Myanmar blijft een bijzondere herinnering!

Onze route, Yangon, Bagan, Inle, Kalaw, Mandalay

Ons vervoer was voornamelijk per privéchauffeur en zo hebben wij een rondreis door het fantastische Myanmar gemaakt.  Ik had verschillende bouwstenen aan elkaar geplakt, een perfecte combi tussen stad, natuur, een prachtig meer, veel zonneschijn en de lieve prachtige mensen daar.

Een kleine opgesomde greep uit onze reis;

*Yangon; een stad met een hele grote gouden tempel (aanrader). Veel marktjes, restaurantjes en bezienswaardigheden op loopafstand. Perfect voor 2 dagen ter verkenning.
*Met de nachtbus naar Bagan. De plek met de tempelvallei zo noem ik het. Wij huurden hier een elektrische fiets en verkennen maar. Wat een rust en schoonheid kun je hier vinden. Prima voor een verblijf van meerdere dagen.
*Kalaw; een bergdorpje met veel te zien en een fijne sfeer te proeven. Een geschikt punt om diverse wandelingen vanuit te gaan maken (ook meerdaagse hikes).
*Inle lake; Het mooie meer, zie foto’s. Relaxen en bekijken, genieten & wegdromen! Wat een relaxte sfeer vind je hier. Ook weer geschikt voor een verblijf van 2 a 3 nachten.

Er valt zoveel te zien in dit land dat je het beste voorafgaand een geschikte route samen kunt gaan stellen, natuurlijk help ik hierin met mijn kennis over dit land graag mee!