Kitty bezocht Miami voor u…

Posted door

Florida sunshine state! Op naar de staat van de hamburgers en Mickey Mouse, toch? Niets was minder waar, wat een gave roadtrip hebben we gemaakt! Allereerst het bruisende, maar toch compacte Miami Beach, een heerlijk strand, leuke hotels en veel gezellige restaurantjes. En vrijwel alles op loopafstand!

Een van de dingen op mijn bucketlist was een tochtje met een airboat, door de Everglades.. Wat was het gaaf om met de airboat over het moeras te vliegen. We zagen krokodillen en diverse mooie vogels.

Vanuit de Everglades ben je binnen 2 uur weer in de bewoonde wereld, bijvoorbeeld het gezellige plaatsje Naples, met leuke boutique hotels, mooie winkels en sfeervolle restaurantjes.

In Crystal River hebben we gesnorkeld met Zeekoeien, geweldige ervaring om deze grote beesten in het echt en dan ook nog eens van zo dichtbij te kunnen zien.

En in Orlando draait alles om Disney. Om een beetje rust te creëren kun je in een mooie villa verblijven. Vaak met eigen zwembad en voldoende faciliteiten om lekker bij te komen van alle indrukken. Natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende heerlijke hotels te vinden.

Uiteraard heb ik nog veel meer van Florida gezien, Ik ben erg enthousiast over deze bestemming en praat u hier graag over bij!